Scoala Metropolitana ARC isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile din Curriculum National incadrandu-se in parametrii stabiliti de Ministerul Educatiei sub toate aspectele: atingerea obiectivelor educationale, manuale, instrumente de predare, metode de evaluare aprobate.

Pe structura Curriculumului National, ARC aplica un Program Educational extins prin alocarea numarului maxim de ore din planul cadru de invatamant la disciplinele de baza: matematica, romana, limbi straine, sport si dezvoltare personala.

Pe langa numarul mare de ore la disciplinele de baza, ARC asigura pregatire suplimentara cu profesorii de specialitate, elevilor care au rezultate academice si de excelenta - CENTRU DE EXCELENTA MATEMATICA.

Pana la sfarstitul nivelului gimnazial elevii vor dobandi urmatoarele competente si aptitudini:

  • Identificarea unor date si relatii matematice, fizice, chimice, biologice, geografice, istorice si corelarea lor în funcţie de contextul în care au fost definite.
  • Prelucrarea datelor de tip cantitativ, calitativ, structural, contextual cuprinse în enunturi stiintifice.
  • Utilizarea algoritmilor si a conceptelor stiintifice pentru caracterizarea locala sau globala a unei situatii concrete.
  • Analiza si interpretarea caracteristicilor stiintifice ale unei situatii-problema, prin integrarea cunostintelor din diferite domenii.
Rotiti ecranul pentru a putea folosi aplicatia eficient!