Administratia ARC

Școala Metropolitană ARC este inființată in 2008, finanțată in totalitate de Fundația Romanian Business School și funcționează in prezent ca instituție publică independentă de drept privat, având ca obiect al activitații furnizarea de educație.

Consiliul fondator al Fundației Romanian Business School asigură coordonarea și funcționarea școlii. Membri fondatori fac parte din Consiliul director al Școlii și reunește echipa managerială și executivă a școlii. Membrii fondatori ai Consiliului fondator si membrii Consiliului director ai Scolii au obiective comune de dezvoltare profesionala ,asigura conducerea și managementul școlii, implementarea de strategii și politici, standarde și proceduri, studii și acreditări naționale si internaționale, resurse umane, relații internționale, buget și alte aspecte legate de dezvoltarea școlii.

Şcoala Metropolitană ARC este o invitaţie la responsabilitate, dialog şi colaborare, motivaţie şi încurajare. Vă aşteptăm cu drag să vă îndreptaţi paşii spre ARC !


Presedinte fondator Fundatie - Romanian Business School : Daniela Costăchel

Director educational : Claudia Iancu

Rotiti ecranul pentru a putea folosi aplicatia eficient!