Certificari in școala ARC

Test yourself and be proud of your progress!

Ne pregătim intens, constant și eficient la limba engleză (conversatie, scris, citit) pentru ca, in primavara fiecarui an, elevii nostri să aiba rezultate excelente la concursurile Trinity și Cambridge, obținând certificări recunoscute la nivel internațional.

Cursurile Cambridge ofera pregatirea necesara obținerii atestatelor Cambridge YLE – Young Learners of English, KET- Key English Test si PET- Preliminary English Test, si pun accent pe dezvoltarea celor 4 abilitati de comunicare in limba engleza (scris, vorbit, ascultat, citit).

Examenele Cambridge English: Young Learners va permit sa monitorizati si sa imbunatatiti nivelul de cunoastere a limbii engleze pas cu pas, fiind creat pentru a incuraja copiii la inceputul invatarii limbii engleze.

Aceste teste sunt realizate in conformitate cu Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR) si acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris.

Cambridge English: Starters (YLE Starters) se situează imediat sub nivelul A1 CEFR, Cambridge English: Movers (YLE Movers), la nivelul A1 CEFR, iar CambridgeEnglish: Flyers (YLE Flyers) la nivelul A2 CEFR.

Fiecare candidat primeste un certificat Cambridge English, lucru care le da incredere copiilor in fortele proprii și îi recompensează pentru efortul depus în susținerea acestui examen.

Key English Test (KET) testează capacitatea candidatului de a se exprima în situații cotidiene și de a înțelege informații scurte sau texte simple.

Se adresează celor care au un nivel elementar de cunoaștere a limbii engleze, fiind capabili să înțeleagă ideile principale din texte simple, să comunice în situații familiare, să înțeleagă informații scurte,standard și să poarte conversații simple, pe teme uzuale.

Key English Test (KET) se situează la nivelul A2 (elementar) conform Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR) si acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris.

A detine un certificat Cambridge English inseamna a avea una dintre cele mai valoroase calificari din lume in domeniul cunoasterii limbii engleze.

Aceasta este o realizare de care oricine poate fi mandru!

Certificatul KET este o calificare lingvistica recunoscuta de mii de companii din toata lumea – Philips, Motorola, Electrolux, Agfa-Gevaert, fiind doar cateva dintre acestea.

Rotiti ecranul pentru a putea folosi aplicatia eficient!