Skip to content Skip to footer

Darurile Toamnei

În sfârșit, a venit vremea să ne bucurăm împreună de bogăția de culori, arome și miresme ale toamnei românești! În ie românească, cu suflet cald și veselie, pregătim standuri încărcate cu fructele pământului și bunătăți din cămara bunicii!

Tradițiile vor fi reînviate cu imaginația și creativitatea ARCașilor îndrumați de inspirația și dăruirea mentorilor. Cântece, dansuri, recitaluri, expoziții Arts and Crafts, expoziții de desene, sculpturi în legume și fructe și… multe surprize culinare și artistice pentru copii și părinți!

,,Darurile toamnei”, târgul nostru tradițional, este o sărbătoare a culturii, a moștenirii și a tradițiilor românești. În fiecare an, este un prilej de promovare și valorificare a patrimoniului, care inspiră continuarea unor tradiții, stimulează creativitatea copiilor și părinților, dezvoltă sentimentul de apartenență la comunitate. Sunt oportunități de punere în valoare a cunoștințelor talentelor și abilităților elevilor, părinților, profesorilor, dezvoltă sentimentul de identitate culturală. Scopul Târgului de Patrimoniu este să ne cunoaștem și să ne mândrim cu moștenirea lăsată de generațiile trecute, să fim conectați la milenara noastră cultură.

Leave a comment