Skip to content Skip to footer

 OUR TARGET: UNDESTANDING THE WORLD! – Art & Science & TECH Fair

Fundația Romanian Business School în colaborare cu Şcoala Gimnazială Metropolitană A.R.C. a organizat a patra ediție a evenimentului OUR TARGET: UNDERSTANDING THE WORLD – Art & Science & Tech Fair, proiect inițiat în anul 2019, pentru școlile din București. Ediția de anul acesta s-a desfășurat sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO și  a adus o creștere a numărului de școli și de elevi participanți.

Peste 180 de elevi din București, dar și din jud. Ilfov și jud. Argeș au participat   cu machete, instalații, experimente, demonstrații de știință aplicată la un festival al creativității copiilor Art & Science & Tech Fair – Art & Science & Tech Fair (scoala-arc.ro) !

Elevii au organizat  standurile unei expoziţii interactive, în care cei mai pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie au prezentat colegilor și profesorilor experimente, machete, proiecte digitale pe care le-au realizat în cadrul proiectului sub îndrumarea unor echipe multidisciplinare de profesori.

Elevii au demonstrat că știu să lucreze în echipă, să creeze autonom după metoda ştiinţifică şi să prezinte public rezultate ale experienţei lor de mici cercetători!

În timpul celor cinci ore de schimb de experiență participanții au beneficiat de ateliere și prezentări susținute de partenerii de la Asociația Climato Sfera, Universitatea Tehnică de Construcții București și Liceul Teoretic Dr. Mioara Mincu.

Andreea Stoica de la “Fun Science » și Orășelul Cunoașterii ne-au încântat cu experimente …magice!

Tombola a creat momente de suspans.

Machetele și experimentele prezentate de cei mai mici ARCași ( în afara concursului) ne-au uimit pe toți!

 

Leave a comment